Despre noi

Conday Media

Conday.md este o platformă media despre construcții și amenajări, destinată profesioniștilor și companiilor din industria construcțiilor și ramurile conexe, precum și celor interesați de domeniu, pentru care brandul este important în decizia de cumpărare.

Misiunea noastră

Transmitem cele mai importante noutăți din această nișă, asigurând un minim de informații atât pentru profesioniști și companii, cât și pentru potențialii lor clienți. 

Misiunea noastră este de a oferi specialiștilor și companiilor din industrie un spațiu de exprimare și promovare. Astfel, ne dorim să contribuim, inclusiv, la dezvoltarea unei piețe a construcțiilor transparentă, corectă și concurențială.

Produsele noastre media includ, dar nu se rezumă la: interviuri, reportaje, știri, articole tematice, HOW TO sau DIY. De asemenea, pe www.conday.md avem compartimentul „JOBS & CV”, unde publicăm periodic anunțuri de angajare în acest domeniu, dar și CV-urile specialiștilor din țară.

Toate drepturile de autor ale articolelor publicate pe conday.md aparţin Conday Media SRL. Reproducerea totală sau parţială a conţinutului poate fi făcută numai cu acordul redacției: media@conday.md și doar cu menționarea sursei.

Imaginile utilizate au indicată sursa de provenienţă. Dacă sursa lipsește, înseamnă că acestea sunt proprietatea Conday Media SRL, iar preluarea lor fără acordul redacției va fi sancționată conform legislației Republicii Moldova.